Seizoen 2017-2018

De vakanties zitten er op, het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. Hopelijk heeft iedereenĀ er weer zin in, dan wordt het vast weer gezellig.

We hebben de papieren clubkrant afgeschaft en de communicatie zal vanaf nu veelal digitaal (website/mail) gaan. Dit hebben jullie al gemerkt, want je hebt het speelschema voor het seizoen 2017-2018 per mail ontvangen van je league-secretaris. Inmiddels heb ik ze ook weer op de site geplaatst (behalve de jeugd, die volgt nog) en via wedstrijdbowlen -> huis leagues kun je persoonlijke speelschema downloaden. Als je je eigen schema kwijt raakt of je hebt voor invallen het schema van een andere avond nodig kun je hier het hele seizoen terecht.

De jeugd en de duo hebben het afgelopen seizoen al gewerkt met het nieuwe scoreprogramma in de bowling. Zo kon er aan het eind van elke avond al de nieuwe stand worden uitgedraaid. Het is de bedoeling dit seizoen op alle avonden het programma te gaan gebruiken, dan hebben de league-secretarissen er thuis geen werk meer aan. De papieren invullen op de baan blijft noodzakelijk, dat is de back-up als halverwege de avond de stroom uit zou vallen.

Ik moet nog wel hard aan de slag om alle avonden in de computer te krijgen, maar weet nog niet of dit lukt voor de eerste speelavond. Ik ben zelf momenteel erg druk en eerder beginnen was geen optie omdat we toen nog niet wisten met hoeveel teams we zouden gaan spelen. Het kan dus zijn dat er de eerste (paar) avond(en) een provisorisch scoreformulier ligt. Graag begrip hiervoor en we (ik) werken er hard aan om het zo snel mogelijk voor elkaar te hebben.

Veel plezier en goede scores gewenst in het nieuwe seizoen,

Simon.