Category Geen categorie

Ducdalftoernooi 2017 voor Rick de Wit

Het eerste toernooi van het seizoen is ook in het jaar van het 40-jarig bestaan van de BVE het Ducdalftoernooi. Met 42 deelnemers was de inschrijving gelijk aan de editie van 2016.

In de finale werd door de 4 finalisten een Round Robin gespeeld om punten...

Lees meer

STEM OP ESPEL! Stemmen vanaf 3 november!

Rabobank Noordoostpolder-Urk stelt jaarlijks in het kader van de Clubkas Campagne € 50.000 beschikbaar voor verenigingen. Vanuit Espel doen mee: OMNI-vereniging afdeling voetbal, Bowlingvereniging Espel en MFC ’t Mozaïek...

Lees meer

Inloopdagen

Vorig seizoen zijn we vrij veel leden kwijtgeraakt en ook dit seizoen zijn er wat mensen die stoppen. De duo (donderdag) is al een serie korter en als we nog eens zoveel verloop hebben in één seizoen wordt de spoeling erg dun. We moeten dus voor het eerst in ons bestaan actief leden gaan werven.

Lees meer

Afsluitavond

Woensdagavond 13 mei vanaf 20.00 uur is onze traditionele afsluitavond. We zitten in de bowlingzaal dit jaar en opgave is nog steeds mogelijk, maar niet via het mailadres op de uitnodiging. Dit is het oude adres en bij het opstellen van de uitnodiging is het niet gewijzigd. Waarvoor onze excuses.

D...

Lees meer

Van Dun Jeugdtoernooi 2015

Woensdagavond, in aansluiting op het jeugdseizoen, hebben we het Van Dun Jeugdtoernooi georganiseerd. Dat hebben we vorig jaar ook gedaan en dat bevalt beter dan ergens in een weekend. De deelname is nu bijna 100 procent!!

Omdat we wel redelijk op tijd klaar willen/moeten zijn hebben we de opzet gew...

Lees meer

Nummer 19 voor Christiaan

Dinsdag 14 april heeft Christiaan in Lelystad een 300 gegooid. Zijn serie inclusief deze 19e keer perfectie was 824 (235-300-289). En die 289: tien strikes en een 9/. Dus 22! strikes op rij. Broer Arnold stond er bij en keek er naar, maar de punten gingen naar Christiaan.

Christiaan, gefeliciteerd...

Lees meer

Mooi Zootje wint Paastoernooi

Editie 2015 nog spannender dan vorig jaar

“Het Achterhuis Trio Paastoernooi 2015”  was weer een spannende. De beslissing viel op 2e paasdag net als vorig in de allerlaatste beurt van het toernooi, maar het verschil tussen nummer één en twee was nu nog kleiner!

Dit jaar begonnen we al op zater...

Lees meer

Francis en Chris winnen VECO 50+-toernooi

Afgelopen zaterdag is er weer gespeeld door de meest ervaren bowlers van onze vereniging op het VECO 50+-toernooi. Wie het hoogste boven zijn eigen gemiddelde gooit wint.

Bij de dames begon Francis van Prattenburg niet overtuigend, maar in de resterende drie games maakte ze dat meer dan goed...

Lees meer

Ton Zandoer Cup

Sinds enkele jaren organiseert de NBF de Ton Zandoer Cup, een bekertoernooi voor verenigingen. Er wordt gespeeld volgens Amerikaans systeem, drie games 4-mans. Wie na deze 12 games de hoogste pinfall heeft gaat naar de volgende ronde.

Deze editie doet er ook een team van BV Espel mee in de scratch-c...

Lees meer

Eerste Verenigingskampioenschap Karin Jol

Aan de Verenigingskampioenschappen namen dit jaar 10 jeugdleden, 11 dames en 22 heren deel. Net als vorig jaar werden de tweede zondag alleen nog de finales gegooid, zodat iedereen zaterdag wist of ze zich daar voor hadden geplaatst.

Om 12...

Lees meer